Nu är Karneval-veckan i full gång i Breda. Det är då man ser kor och pingviner cykla förbi på stan på morgonen. Och folk som börjar festa redan tidigt på dagen. Stämningen är underbar och musiken är hemsk och inte rimlig överhuvudtaget, men det hör till. Alla är glada och dansar ändå, ingen är utanför. 

Tyvärr skulle jag åka hem tillbaka till Sverige morgonen därpå, så bestämde mig för att inte vara ute alltför länge. Passade på att mingla runt lite och ta med mig kameran i hopp om att få några relativa bilder samt en hel kamera med tillbaka hem. Vilket jag fick. Bildernas kvalité kan ju i och för sig ifrågasättas men tycker att stämningen i dem är ganska skön trots oskärpan.


DSC 0070-2
Fredagkvällen, runt 12-snåret, påväg in mot folkmassan. 

DSC 0072-2
Hade ett trevligt snack med denna fantastiska konstnären. Mycket högklassig konst.

Var inte jätteproppat med folk ännu då det egentligen startade på riktigt på lördagen. Hann olyckligtvis inte uppleva det och missar tyvärr de fantastiska paraderna också. Men stämningen och glädjen var i alla fall där!

DSC 0079-2Förträffliga utklädnader åt alla håll och kanter!

DSC 0083-2
Och regelbundna fotobombare dyker upp då jag var i stort sett den enda som vandrade runt med en kamera! Trevliga människor!

DSC 0086-2Fest i varje liten hörna.

DSC 0101-2
Försökte mig på några bilder ovanifrån men det var något omöjligt då det hängde flaggor och ballonger överallt...

DSC 0104-2
Folk samt den vackra kyrkan!

DSC 0115-2När jag gick hemmåt passade jag på att knäppa en bild på kyrkan och ljuset och vattnet och båten och allt det där.

DSC 0117-2Och sen bar det hemmåt (vilket var några meter ifrån där jag stod här) och packa samt gå och lägga sig efter en lång dag!