Så tydligen kommer det vänner till oss över ikväll. Förberedda som vi är gör vi allt som ska göras i sista stund. Jag tror att det är standard. Så jag blev tillfrågad att göra något som jag varken har begåvningen till eller värst mycket erfarenheter utav.

Bakning.

Jag går kanske lite till överdrift när det gäller erfarenheter då jag faktiskt bakade muffins när jag var mindre. Och nej, jag behövde inga recept utan gick helt enkelt på känsla. Som oftast lutade åt motsatt håll jämfört med vad den kanske borde ha gjort. Men det pratar vi inte om nu, det här är nya fräscha tider. 

Som ni ser på bilden nedan så står alla ingredienser uppradade men till min förvåning blir blandningen av vetemjöl och bakpulver ingen tårta. Det hade varit fint att veta ifrån början. Men det slutade med att jag bakade en banankaka och en äppelpaj. (Jag tror ni var tillräckligt kloka för att se att skålen innehåller mer än pulverämnena.) Sen att mamma visserligen också hjälpte till är en liten detalj som skulle kunna utelämnas.

Vi dansade. Och sjöng. Eller ja, det var i alla fall det det skulle föreställa. Så jag antar att man kan säga att vi bakade med glädje och kärlek. 

cake