Låt mig förklara. Tanken var att jag skulle skriva minst ett inlägg om dagen, men ack vad en saknad av bagage kan ändra mina planer. Batteriet i laptopen och kameran tog slut så då var det väl dags att beställa hem lite sladdar och laddare. Så nu klarar jag mig med det ett tag. Dock får jag inte sladden till att föra över bilder från kameran till datorn förrän på tisdag, förmodligen. Så här är vad jag tänker göra. Jag skriver en "sammanfattning" av min vecka, och när jag får sladden kommer jag ladda upp bilder och möjligtvis skriva lite mer utförligt. Om jag får tid över till det vill säga.

Söndag
Idag åkte vi till Naval Aviation Musuem i Pensacola. Tro det eller ej, men det fanns flygplan. Massa flygplan. Det var intressant att se alla modeller som jag inte hade en aning om ens existerade. Sen faktum att Daniel är insatt i allt det där och själv studerar till det gjorde det ännu mer intressant. Varje gång det kommer ett flygplan när vi är ute och kör bil vet han på något sätt exakt vad det är för modell. Sen om det faktiskt är rätt eller om han bara säger något kan jag inte svara på. Vilket jag i och för sig inte bryr mig så jättemycket om för tycker det är imponerande ändå.

Efter museumet åkte vi till Pensacola Lighthouse. Inte fan fanns det en hiss upp till tornet, nej nej, det var en spiraltrappa hela vägen upp. Jag ångrar att jag inte räknade stegen. I och för sig kvittar det för jag är inte säker på om jag kan räkna så långt. Herrejösses. Utsikten var i alla fall super, så det var väl värt det ändå. Efter detta tog vi en lång promenad genom den djungelliknande skogen och sen stack vi hem!

Måndag
Vardagarna börjar igen vilket betyder att Daniel jobbar på morgonen. Vilket i sin tur betyder att jag spenderar morgonen med Nico. När han kom hem åkte vi till Downtown och promenerade runt, i hopp om att vi någon gång skulle hitta tillbaka till bilen. Vi stannade efter vägen och käkade tacos vid såna där lustiga husvagn-liknande ställen. Vilket faktiskt var väldigt mysigt!

Tisdag
Idag åkte vi till stranden igen. Vi hyrde en kajak och paddlade ut på havet. Något av det första vi möter är ett antal delfiner några meter ifrån oss. Jag som sedan liten flicka har älskat delfiner måste medge att jag tyckte det var rätt så magiskt att se vilda delfiner sådär framför näsan på en. Även pelikaner och maneter fanns precis runt om vår lilla kajak! Sen vältte vi och blev uppätna av en flock hajar.

Vi stack till en restaurang där vi käkade massa havsmat, och efter det gick vi en förfärligt lång promenad längs stranden. Vilket var helt underbart. Trots att vi inte räknande med att hela vägen som vi gick åt ena hållet skulle behöva promeneras tillbaka också. Vi testade våra talanger och det visade sig att ingen av oss kunde stå på händer. Sen ber vi hemsk mycket om ursäkt till barnet som byggde hela Sandville Town som mycket möjligt nu är platt till vissa delar.

Onsdag
Eftersom vi var borta så länge igår bestämde vi oss för att ta Nico nånstans idag. Vi tog med honom till en slags park, eller djungel, eller träsk, som var oerhört mysig att gå igenom! Jag hoppades på att möta på en krokodil eller två, eller i alla fall en orm, men jag fick nöja mig med Nico och Daniel. Vilket ändå inte är helt fel.  (Här är några halvusla mobilbilder)

picture01

picture02

picture03

Torsdag
Idag åkte vi och klättrade i en inomhushall. Förlåt för att jag underskattade svårighetsgraden av detta. Jag trodde för ett par sekunder att jag skulle dö där uppe. Vilket jag givetvis inte gjorde, men en av gångerna jag ramlade svingade jag en jävla lång bit åt sidan, snurrade runt, gjorde volt och hamnade upp-och-ned i ett hundra-meters fall. Jag skojar, men det är bannemig inte så lätt som de får det att se ut. Daniel är såklart erfaren så det är bara jag som gör bort mig. Och dessutom gjorde skorna löjligt ont när man inte klättrade. Men jag måste väl öva inför the real deal. Någon helg ska vi nämligen ut och klättra på riktigt. I ett riktigt berg. UTOMHUS. Farväl.

När vi kände oss klara med klättringen för dagen stack vi och spelade tennis i ett antal timmar. Man kunde se vilka som var erfarna på planen. Och vilka som inte var det. Vi tillhörde definitivt den sista katergorin, trots att vi faktiskt lyckades få till ett antal bra bollar. Tvärs över alla sex tennisbanor. Men kul hade vi, så resten kvittar.

Idag sticker vi till New Orleans och spenderar helgen där. Ha en fin helg!