Första hela dagen jag spenderade här började vi med att städa Daniels lägenhet. För hans skull ska jag inte nämna hur stökigt det var, men jag förlåter honom då han inte visste att jag skulle komma. Så efter den förfärligt roliga sysselsättningen stack vi ut i det fina vädret och gick en sväng i naturen. Tog inte med mig kameran, så självklart såg jag massa spännande djur. Först två skapligt stora (eller skapligt små) ormar, sen ett bältdjur som lugnt vandrade förbi på ungefär en meters avstånd tills Nico kom och jagade bort det, sen råkade vi få syn på ett par sköldpaddor i vattnet, under bron vi stod på, som plötsligt blev runt tjugo sköldpaddor sammanlagt. Så djur- och naturintresserad som jag är, stannade vi där i säkert en halvtimme och tittade på dem.

Dagen efter hade vi en ganska lugn dag. Jag tror att jag fortfarande var ganska trött efter resan, så det gjorde mig inte så mycket heller. Skönt att bara ta det lugnt emellanåt också!

Igår stack vi till en park vid havet och vandrade runt i skogsnaturen samt sanden. En snubbe sa att om man kommer dit tidigt på morgonen så är det fullsatt med ekorrar, så självklart är min plan att åka dit någon morgon och fotografera ekorrar! Men nu delar jag med mig av några andra bilder därifrån så länge.

DSC 0936 2

DSC 0952 2

DSC 0956 2
Så mycket glädje i en och samma bild.

DSC 0957 2

DSC 0959 2

DSC 0974 2
Nico fick vänta på oss hela tiden. Mycket tålmodig!

DSC 0979 2

DSC 0980 2

DSC 0983 2

Efter detta åkte vi till klätterhallen och klättrade med Jeremy och Isabel. Trots mitt knappa utrymme i handbagagen såg jag till att klätterutrustningen följde med. Så det var härligt att klättra igen! Var tänkt att fortsätta med det i Sverige, men det blev visst aldrig så... Men nu jäklar!