Säg vad beror det på?

Det beror på att trasiga skor är åh så mycket bekvämare än nya skor, det är vad det beror på. Låt oss klargöra det en gång för alla. 

Mina skor var något trasiga och jag insåg att det var dags för nya skor då man nästintill kunde se och räkna mina tår, samt att skosnöret stack ut genom sulan. Dock kändes det lite onödigt då jag bara är här i knappt tio dagar tilll, och har fint fungerande skor hemma i Sverige. Men, så tänkte jag, att jag skulle införskaffa mig ett par billiga dojor. Vilket jag gjorde. Ett par någorlunda stilfulla som jag kan tänka mig att använda igen i vardagen också, tänkte jag.

20150512 111119
Sånahär, ni vet.

Nu, en vandring på en och en halv timma och ungefär sexton blåsor på fötterna senare, börjar jag överväga om det hade varit en bättre idé att förvärva sig ett par rediga löparskor istället trots att jag redan har ett par splitternya liggandes hemma. Men det är nu det. Jag har inte plats till så många par skor i min lilla handbaggage på resan hem. Det är nog sorgligt att jag kommer behöva överge mina gamla dojor åt soptunnan här borta. 

Så ja, jag ägnar detta inlägg åt mina skor. Och ja, det är tillräckligt intressant för er att spendera er tid på.