­

header

Vaknade i och för sig alldeles för tidigt för en tonårings bästa, men jag antar att det tillhör i att växa upp. Och ja, många av er säger säkert att nio är en fin tid att ta sig upp på morgonen, men trots att jag har väckarklockan på 8:30 varje morgon föredrar jag att ligga kvar till i alla fall 9.30. Och ibland även 12.00. Oftast det, faktiskt. 

Men i alla fall. Jag och mamma drog till stan för att träna, och efter det stannade jag där och träffade några polare. Några av dem, samt resten av musikesteterna, hade en uppspelning på kvällen så jag tänkte att det kunde vara trevligt att titta på den. Så det gjorde jag. 

Efter det stack vi till musikskolan och hängde där ett tag, tills vi beslöt oss för att våldgästa en annan polare där vi spelade Super Smash Bros till sent på kvällen. Jag vill absolut inte framstå som arrogant, men jag måste dela med mig om att jag är fullständigt värdelös på detta spelet. Och alla andra tv-spel i världen. 

När jag kom hem närmare natten välkomnades jag hem av en fantastiskt vacker buckett med vita rosor av min underbara pojkvän. Gudars vad jag saknar den pojken. 

DSC 9681-2

DSC 9682-2

DSC 9679-2


­