­

header

Jaha. Jag får väl hålla mitt löfte då. Se om man kan dra upp denna sorgligt uppdaterade hemsida som kallas blogg från marken. Just i denna stund står jag med utsträckta armar och håller ett hårt grepp om den, men vi får helt enkelt se när jag tappar taget och låter den dratta i marken. Jag är ganska lättdistraherad ändå. 

I alla fall. Varje dags höjdpunkt. --> Frukost. Efter att jag mumsat i mig mina åh så goda smörgåsar och tittat klart på min serie hade jag bara den där längtan efter att sätta mig, eller helst lägga mig, under skrivbordet och bara stirra ut över mitt dammiga golv. Så det gjorde jag och nu sitter jag här. 

Fast nej. När man får en sådan känsla ska man fan inte ge den makten utan man ska ställa sig på skrivbordet, lyfta näven i luften, skrika "NEJ!" och agera innan det är för sent. Annars stöter man på en ännu otrevligare känsla när man går och lägger sig, och det är en blandning av ånger och sorg för att det har varit en så otroligt resultatlös dag. 

Så det är vad jag gjorde. Well, jag måste ärligt medge att jag hoppade över hela skrivbordscenen men jag kan med stolthet meddela att mitt rum är skinande rent! Och det händer bannemig alldeles för sällan så bravo för mig. Tänk att något sådant, så besvärligt som att städa rummet, kan få en att må så mycket bättre. 

Sammanfattning: Marlou städade sitt rum.  

CAT

­