­

header

Jag vet att jag inte skriver så ofta, men här har ni där hemma en bekräftelse om att jag fortfarande är vid liv. Och jag har det bra. Skolan flyter på. Livet flyter på. 

Helgen har varit fin, dessutom. Träffat massa nya människor, slitit ut musklerna på inlines och varit uppe alldeles för sent flera nätter i rad. Dessutom kände jag mig ju illa tvungen till att gå upp nu under natten för att titta på månen. Min plan var att gå ut till torget och fotografera flitigt och njuta av naturens under, men när man vaknar mitt i natten och ser att månen är precis utanför fönstret kan man nöja sig med att öppna fönstret och knäppa några halvtaskiga bilder därifrån. Så det gjorde jag. I över en timme. 

DSC 3574 2

Vaknade tyvärr något för sent för att se mycket av själva färgskiftningen, men jag skulle tro att lite räcker också.

DSC 3642 2

DSC 3655 2

Så ja, där ser ni bilder som ni säkerligen har sett ett par hundra utav idag. 
Var förresten ute under kvällen också för att fota lite. Hade sett månen så gigantiskt enormt stor när jag cyklade till affärn, så tänkte att det var värt att fota. Men när jag väl lagat mat och gått ut var det bara molningt, så blev några skapliga bilder av slottet och stan istället. 

DSC 3532 2

DSC 3556 2

DSC 3548 2

Jag är inte helt säker på om jag inte har skrivit på ett tag på grund av att jag har haft för lite att skriva om eller för att jag har haft för mycket att göra. Jag vet att innebörden av de yttranden krockar lite, men det blir lättast att förklara det på det viset. Eller icke-förklara. Det förändrar ingenting. 

Hur som helst så har det varit en hel del studentkonserter under mars-månad. Fotade på ett par av dem, så passar på att dela med mig av ett gäng bilder som jag tog under Oles storartade och bisarra konsert!

Studentkonsert Ole-Mathis 002

Studentkonsert Ole-Mathis 015

Studentkonsert Ole-Mathis 023

Studentkonsert Ole-Mathis 044

Studentkonsert Ole-Mathis 058

Studentkonsert Ole-Mathis 074

Studentkonsert Ole-Mathis 078

Studentkonsert Ole-Mathis 081

Studentkonsert Ole-Mathis 096

Studentkonsert Ole-Mathis 100

Studentkonsert Ole-Mathis 129

Studentkonsert Ole-Mathis 154

Studentkonsert Ole-Mathis 165

Tänkte passa på att, efter alla dessa veckor och dagar som ni med spänning och förväntan suttit framför era skärmar och längtat efter en uppdatering på denna nästan utdöda blogg, publicera ett nytt inlägg. Händerna i luften, hurra. 

Jag förstår egentligen inte varför jag inte gör det oftare, då det är ett bra tidsfördriv att förnöja sig med. Jag antar att det helt enkelt är så att jag inte upplever nog med intressanta grejer för tillfället för att låta er slösa er ytterst dyrbara tid på. Vilket det i och för sig kanske inte är i alla fall men okej då, jag kan fundera på att ge er ännu sämre läsarmaterial. 

Nu när vi har ventilerat det och alla är överens kan vi fortsätta här. 

Ett gäng vänner och jag jobbade på en mini-photoshoot, om man ens får kalla det så. Det ska snart hållas studentkonserter så då ställer vi upp för fotograferingen av affischer. Det började med att vi körde ned till polishuset då deras briljanta idé var att knäppa bilderna i häktet. Tyvärr var dock avdelningen stängd redan, så snacka om en ramponerad plan som gick käpprätt åt skogen. Bokstavligen. Vi tog bilarna och hamnade någonstans i skogen där endast Ronja och Rumpnissarna kan ha satt fot.

Herman 001-2

Herman 002-2

Herman 009-2

Så här kommer några av bilderna som togs till själva affischen. Gör er själva en tjänst och ifrågasätt inte situationen.

Herman 013-4

Herman 015-4

Herman 017-4

Herman 048-4

Inte nog med att det snöade/regnade och det var som att hålla i en påse frysta grönsaker med bara händer under en något för lång period då man stått still med kameran, samt att man bara längtade hem till lägenheten och en kopp te, nej nej. Det ska köras i diket också. Vi tänkte att det var en genomtänkt idé att åka upp till ett utsiktstorn för att eventuellt ta ett par bilder till, men det visade sig bli en flopp. 

Herman 057-2

Såå, som ni ser så låter jag killarna sköta jobbet medan jag glatt permanentar detta misstag på bild. 
Sen blev det äntligen te-party. 

Fasiken vilken fin dag idag! Det var sol ute på den klarblåa himmel, fåglarna vilade sig i träden och sjöng sina vackra melodier, och Marlou satt i sin pyjamas och gungade fram och tillbaka på sin datorstol. Men jag tittade i alla fall ut genom fönstret och såg att det var en fin dag idag. 

Dåligt samvete som jag fick dock, så tvingade jag mig själv ut i den fina vårtemperaturen. Som egentligen inte alls var så särskild fin utan istället faktiskt alldeles för kallt för kortbyxor, visade det sig. Jag tänkte att en härlig promenad skulle verka lockande, en dag som denna, men så var tydligen heller inte fallet. Så istället plockade jag med mig kameran ut och knäppte några bilder. På vårblommor. Och sommar-, höst-, och vinterblommor. Javisst, katter. 

Ja, ni har uppfattat det helt rätt. Katter. Och ja, jag har uppfattat det helt rätt. Alla älskar katter och alla vill se katter så ofta det bara går så jag ska underlätta detta för er med en hel rad bilder på katter. Katter.

Katter 010-2 
Katter 012-2

Katter 029-2

Katter 044-2

Katter 068-2
Ey. EY! You in there!?

Katter 072-2

Katter 074-2

Katter 082-2

Haha, "katter" är ett roligt ord.

­