­

header

Så bra gick det med regelbunden uppdatering. Men okej. 

Så vad har hänt under dessa dagar. Låt mig sammafatta det. 

* Jag fick ett ganska utförligt mail av Matt Corbys (SDFGKJDHG!!) manager, eller någon där ifrån i alla fall, som svar på en teckning på honom som jag skickade för ett par veckor sedan och totalt hade glömt bort. (För er som inte vet så är Matt Corby en av mina största idoler och alla som inte känner till hans musik borde lyssna på den, nu på en gång. Chop chop.)
(Softpastell, A4)
Matt.Corby

* Jag sålde en till målning 
på en groda som beställdes.
(Oljefärg på canvas, 30x30cm)
Simon-Groda2

* Jag tränade på en crosstrainer i mitt kök, och ja jag måste medge att jag kollade på en serie medans för att hålla motivationen uppe. Det hela med att man inte tränar nog hårt om man kan kolla serier samtidigt är bull crap när det gäller crosstrainern, det går utmärkt! Aldrig stått så länge på en sådan tortyrmaskin för benen. (Och nej jag stod inte bara där, jag rörde på mig också.)

* Jag tog ett långt bad (och då menar jag "tårna-förvandlas-till-nästa-graden-av-russin"-långt) efter träningen, med en fruktsallad och en bra bok. Vilket var ganska uppskattande för mig, men inte för dem som ville in i badrummet under denna specifika timme (eller två).

* Jag åt pommes som belöning för min träning.

* Jag har satt på mitt linne bak&fram.


* Jag övningskörde igen för första gången på ett halvår. Jag träffade inte ett enda träd faktiskt. Dock två rävar, en gås och en McDonaldsförpackning som låg mitt på vägen. Jag skojar, jag kör bättre än så. Jag undvek förpackningen. 

* Jag har snoozat mitt larm tre gånger varje morgon och sedan somnat om. Det är sjukt hur bekvämt man ligger i sängen på morgonen, speciellt när musklerna är trötta.

* Jag har glömt vad jag yttligare har gjort. Mitt korttidsminne är inte jättebra. Inte mitt långtidsminne heller, för den delen. Eller något annat minne, om det nu finns fler varianter som jag kan ha glömt. 

Så i alla fall, där har ni en uppdatering. Imorgon är en ny dag så då kan ni med spänning och förväntan sitta och hoppas på ett nytt inlägg! 


­