­

header

Det var längesedan jag skrev. 
Det var längesedan jag satte mig ned och bara skrev. Så jag tänkte att en ledig stund som denna kunde vara ett fint tillfälle att ta tag i det. Med båda händerna. För jag föredrar att skriva med båda händerna. Om det inte skulle vara så att jag skriver med penna på papper, då funkar det aningen lättare med bara högerhanden. 

Men nåväl. Jag tänkte uppdatera världen om mitt liv i nuläget. 
För det har hänt mycket och det har hänt ingenting. 

Jag har sett molnen från ovansidan och jag har stått på säker mark. Jag har spontansökt och kommit in på konstskolan i Örebro och jag har bitit på naglarna. Jag har letat efter lägenheter säkert tre gånger om dagen och jag har ryckt hårstrån ur huvudet. Jag har gått upp omänskligt tidigt för att gå till jobbet och jag har sovit på golvet precis innanför dörren när jag kommit hem. Jag har jobbat på flera konstprojekt åt gången även fast jag säger att jag ska göra klart ett innan jag påbörjar ett nytt, och jag har blåst ett eller trettio-ett dammkorn från mitt skrivbord. Jag har klättrat upp i en lyktstolpe och jag har plockat ett grässtrå från marken. Jag har ätit allt från kamel- och känguru- till pyton- och alligatorkött, och jag har skrattat så att tårarna rullat nedför min kind. Jag har också suttit ute på trappen mitt i natten under vår fantastiska stjärnhimmel, invirad i en filt och räknat till 20-30 så kallade stjärnfall och jag har återigen fått det bekräftat att livet är fint. 

20150702 211142 2

Och imorgon ska jag tydligen flytta till Örebro. Livet går framåt. Ett nytt kapitel dras igång.

Spännande. 

Läskigt.   

20150809 164203 2

20150809 170716 2

20150809 163709 2

Nu såhär mitt i natten kan det eventuellt vara dags att börja packa väskan. Eller bilen. Äh, jag skjuter fram det till morgondagen. 

Det löser sig. 

 ­