­

header

Det har redan gått en vecka av skolan och imorgon åker vi tydligen till Italien. Det ska bli spännande, men jag börjar inse att det betyder att jag måste packa väskan. Och jag har inte packat upp väskan än sedan jag flyttat hit. Eller dels, och det är i och för sig inte ens så illa för min del. Så jag tycker att vi kan ägna ett ögonblick åt att beundra det. Och så tackar jag för det. 

På tal om beundransvärda saker så passar jag på att nämna att jag inte har försovit mig en enda gång och heller inte åkt buss till skolan. Jag har återupptäckt att inlines bannemig är kul och förövrigt en finfin metod att framkalla skavsår. Speciellt om man rullar ut på stan och i parken i fyra timmar i sträck.  

Förövrigt är som sagt skolan i full gång och jag trivs här som fisken i vattnet. Jag har träffat en massa nya trevliga människor, tittat på en jäkla massa konst redan och avklarat min första uppgift. Så det är fint. Och det ska bli fint. Livet är fint. 

Så ja, det var en liten uppdatering. De kommer inte ofta, men de kommer. Det lär högst troligt dyka upp en efter Venedig-resan också, för Marlou ska ta med sig kameran och hon har en vana av att knäppa en hel del bilder när hon får möjligheten. 

Och på tal om bilder så fotade jag en del på 750-års jubileum här i Örebro som jag tänkte dela med mig utav. Nu kan jag inte påstå att dessa bilder fångar det som pågick, och hur otroligt fullpackat det var, men jag fann ankor och basketmatcher som fångade mitt intresse något mera när det gällde kameran. 

DSC 2973 2

DSC 2980 2

DSC 2983 2

DSC 2994 2

DSC 3049 2

DSC 3070 2

DSC 3099 2

DSC 3081 2­