­

header

Halva min helg spenderade jag på inlines. Jag åkte runt och utforskade staden, åkte vilse vid något tillfälle, men hittade också tillbaka till centrum. Eftersom vädret var fint och fötterna var slitna satte jag mig i gräset en stund, utanför slottet, och käkade ett äpple. Det visade sig att man lättvindigt kan bli vän med fåglar om man har något ätbart i handen. En eller två nyfikna fåglar skuttade runt mina ben och jag, generös som jag är, delade med mig av småbitar äpplen. 

Helt plötsligt satt det hundra fåglar på min gräsplätt. Det var ju fan inte meningen. Folk som gick förbi tittade på mig som om jag vore någon variant av en fågelviskare. Så egentligen var det kanske en liten del av min vardag som ändå kunde uppskattas lite extra. Det är intressant, det där med fåglar. 

När de insåg att det var slut på äpple flög de iväg till en liten pojke som hade ett helt bröd till dessa tiggare. Så mycket för den vänskapen. Tack så mycket.

Inte nog med det. Mot kvällen gick jag på en promenad i området. Mössan var på och hörlurarna också. Efter att jag gått några varv hit och dit fick jag spontant för mig att vända åt andra hållet för att sätta mig i gräset och teckna, och just vid det tillfället.. sket en fågel på både min mössa och mina hörlurar.

Jävla backstabber. 

20150906 134005 2

Detta är minsann en historia ni kan lära er utav. 

­