­

header

Jag tänkte att eftersom det var så oerhört längesedan jag var ute och reste, så var det på tiden att åka en sväng till Spanien! 

Den halva vecka jag hade i Sverige efter att jag kom hem från USA och åkte till Spanien var så enormt stressig. Först och främst kom jag ju hem en dag senare från USA då det krånglade med flyget och allt det där. Dagen efter hade jag en tid hos en läkare på morgonen, en kurs på fyra timmar efter det och sedan ett möte med tidningen om boken. Dagen efter skulle jag till doktorn och jobba, vilket jag också gjorde nästa dag. Sedan på lördagen var mârten som tog i stort sett hela dagen och nästa morgon flög mitt flyg till Spanien! Och allt det med en jetlag. Men nu kan jag minsann slappna av en stund innan jag börjar jobba igen! 

För första gången på länge hade jag inga problem med flygresan. Det var ju på tiden. När jag kom fram till huset var det slappa som gällde för att kunna stiga upp i tid på morgon och gå på en fotopromenad. Så här har ni lite bilder därifrån! 

DSC 2386 2

DSC 2396 2


DSC 2421 2

DSC 2428 2

DSC 2429 2

DSC 2434 2

DSC 2441 2


­