­

header

Marlou2Igår var Champions League finalen mellan Barcelona och Juventus, som många säkert redan var fullt medvetna om. Eftersom jag befinner mig i Spanien är det definitivt värt att titta på matchen i ett café eller så, även fast jag inte är så väldans intresserad.

Vi hade blivit bjudna av grannarna och några andra på restaurang, och där skulle vi titta på matchen. Jag minns från förra året eller så när det var en match på tvn och vi var i ett café. Stämningen var fantastisk! Det var som att man verkligen var där live och folk var med och hurrade. 

Så vi var väl förberedda. Elva engelskmän och två svenskar/holländare. Mitt i restaurangen. Klädda i spanska flaggor och röd-gula peruker. Rustade med tutor och glada miner. 

Det visade sig att vi utan tvekan var de mest högljudda i restaurangen. Jublande och tutande för första målet. Knappt en reaktion från de andra. De måste varit Italienare och Real Madrid fans. Ack. Men vi hade kul. Och vi åt god mat. 


Efter tolvslaget blev det tydligen en bra idé att åka vidare till en karaoke-bar. Jag har aldrig riktigt varit i en, så det är ju definitivt intressant med en spansk sådan. Jag och grannpojkarna satte oss vid ett bord och bläddrade igenom 15 392 låtar och försökte hålla oss för skratt varje gång någon började sjunga. Vilket vi inte var nog modiga för själva dock. Men åh så vi skrattade. Och fick huvudvärk. 

My goodness vad spanjorer kan ta i. 

­