­

header

Jag har varit ganska bra på att komma hem sent om nätterna medan jag varit här. Igår natt kom jag hem halv tre efter en trevlig kväll ute med Mark. Man får passa på att utnyttja tiden medan man här. Om en vecka är det för sent..! 

Men det var upp tidigt igen på morgonen. Åkte till några affärer och letade efter kepsar och solglasögon och bollar och blomsprutor. Efter det och en god macka efter vägen åkte vi upp till Cabo de San Antonio. 

På kvällen åkte vi till en Wok-restaurang som vi brukar åka till när vi är här och efter det gick jag och mötte upp grannkillarna på stranden. Vi köpte oss en boll och spelade lite fotboll, tills en viss Marlou sköt ned den i vattnet så vi var tvungna att fiska efter den, och vi tyckte inte att det var någon vidare klok idé att sedan kasta tillbaka den i sanden och göra en sandpapperboll utav den. Så vi gav oss där och gick och satte oss i en mysig bar/restaurang med fin utsikt och pratade en massa! 

Och jag kom hem innan elva för en gångs skull! 

Här är i alla fall några bilder från Cabo de San Antonio.
Jag har varit där så många gånger förut, men det är en standard. Dock den här gången var det lite annorlunda. För drygt ett halvår-år sedan var det en stor brand just här, så nu är det väldigt kalt. Svarta, nakna träd lite här och var och några färgglada buskar, men den täta skogen är totalt borta. Det gör ju utsikten otroligt vacker, men ja. Lite synd ändå då någon blådåre tände på det på fem ställen. 

DSC 2637 2

DSC 2645 2

DSC 2646 2

DSC 2655 2

DSC 2658 2

DSC 2663 2

DSC 2669 2

På min mobil finns det en såndär funktion att man kan ta panoramabilder. Så jag har velat testat det här ett tag, och nu äntligen! Om man flyttar på sig i rätt stund kan man få något som ser ut såhär! Utan photoshop eller liknande alltså. Riktigt roligt att göra! 

20150609 135114 2

­