­

header

Jag har dåliga nyheter att dela med mig av. Tyvärr var det dags, trots att ingen av oss egentligen ville. Men vid sådana situationer måste man ibland ta sina beslut. När ens halloweenpumpa har sjunkit ihop och badar i sin egen mögel är det dags att slänga ut den. 

Innan denna tragedin åkte vi till stranden. Efter mer än en månad kan jag fortfarande inte med full sanning säga att jag har badat i havet. Visst, vi gick i vattnet, men tills man har doppat huvudet eller åtminstone simmat några tag räknas det inte. Vi tog med oss Nico, så vi bråkade runt med honom samt kastade frisbee. Efter det skulle vi och Jeremy åka till den militära anläggningen och simma, men eftersom vi inte hade jämna kontanter för mig som inte är i militären tog jag Nico på en promenad på området istället. Vilket inte gjorde mig särskilt mycket då jag försökte komma undan från början. Ibland har man tur i oturen.

På vägen tillbaka stannade vi på Waffle House och käkade. Under min vistelse här har jag sett på ett ungefär 248 olika Waffle Houses. De är bokstavligen överallt. Men nu kan jag i alla fall säga att jag har käkat där. 

20141020 101749-2Här ser ni Nico som stod och morrade åt sig själv i spegeln i minst tio minuter. 

­