­

header

Eftersom vi ändå åkte åt det hållet när jag skulle till flygplatsen i söndags passade vi på att åka på fredagen för att ha tid till att klättra en sista gång. Vi var dock inte på samma ställe som de andra två gångerna. Vi började dock uppe på bergsväggen istället för nedanför, så vi fick leta oss en någorlunda smidig väg ned och där vi inte behövde klättra ner då vi hade Nico med oss. Men i alla fall var det minst lika kul! 

Så jag tänker varken berätta att jag blev aningen frustrerad vid ett tillfälle då det inte fanns någonstans att greppa tag om med händerna eller ens hålla i med tumme och pekfinger, eller att jag ramlade på det stället minst tre gånger och dekorerade mitt ben med blåmärken. 

Istället lägger jag upp ett par bilder. 

DSC 9571-2

DSC 9574-2Som ni ser bär Daniel på säkert 92% av vår utrustning.

DSC 9576-2Utsikten var tyvärr inte lika fin som på det andra stället, men ändå inga fel på! 

DSC 9581-2Detta är en av väggarna som vi klättrade upp på.

DSC 9585-2Så där är Daniel på toppen och är glad och ytterst trevlig och till och med vinkar.

DSC 9582-2
Och Nico som spanar. I löven.

DSC 9592-2
Och jag som nästan tagit mig till toppen på en annan vägg. 

Så stället vi klättrade på befann sig mer eller mindre i, eller vid kanten av, en park. Eftersom jul närmar sig och folk egentligen redan börjar fira det i november var hela parken full av jullampor. Här nedan på bilden ser ni en liten del av det. Tänk er det fast överallt i ett område av ungefär en kvadratkilometer. Typ. Kanske inte så mycket men vi kan låtsas. Det var mycket i alla fall.

DSC 9606-2

­