­

header

Bara en natt kvar. Jag tror inte att jag riktigt har insett det än. Men jag börjar vid detta laget inse att det inte alls är en bra idé att packa väskan i sista stund. Ja, pappa, jag skulle ha lyssnat på dig.

Om drygt 10 timmar sitter jag på flyget till Amsterdam. Väl där har jag två timmar på mig att leta mig vidare, på den enorma flygplatsen, till mitt nästa flyg vidare till Atlanta. Inte stannar jag vid det, nej nej, utan även där får jag kämpa mig till nästa plan som slutligen går till min slutdestination; Pensacola, Florida.

Låt mig börja från början. För ett bra tag sedan kom jag i kontakt med en kille från USA. Inte en dag har gått förbi utan att vi har pratat. Flera gånger har det kommit upp att det vore kul att åka och hälsa på varandra. Men det är läskigt med en ny omgivning. Läskigt med ett annat språk och andra människor. Det är läskigt med en annan världsdel och det är läskigt att vara ensam på en 17-timmars resa långt borta från mamma och pappa.

Men nu är det dags att lägga rädslorna på hyllan och bemöta möjligheterna man får i livet. Får man en chans att göra något man vill så ska man ta den. Det är precis det jag tänker göra. 

Planen är att jag stannar där i en månad och i planen ingår att jag ska skriva om allt jag får uppleva. Dessutom kommer jag att fotografera varje steg jag tar, så för er intresserade där ute kommer det finnas möjlighet att följa mitt förhoppningsvis spännande äventyr. Dock kommer jag inte vara fullt tillgänglig på mobilen under tiden, men det skulle ni möjligtvis listat ut efter några veckors väntan på svar. Men låt mig hjälpa er med tviveln; Jag kommer inte vara fullt tillgänglig på mobilen under tiden.

Planen var också att jag skulle gå och lägga mig tidigt idag men inte fan gick den planen igenom. Vi får väl helt enkelt lägga mer energi på att den andra blir som det ska.

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och ligga vaken hela natten och tänka på skräckinjagande överbefolkade flygplatser och huggtandade jättefåglar som stirrar på mig i 17 timmar genom flygplansfönstret.

Godnatt. 

florida-palm-tree-H

­