­

header

...och ibland inte. Ni som läst mitt förra inlägg vet att jag aldrig fick bagaget på flygplatsen. Vi ringde dem igår och de sa att det skulle komma dit runt åtta på kvällen. Så vi åkte dit, men var det där? Nej. Självklart inte. Som tur är är det inte så långt till flygplatsen, ca 10 minuter, men ändå. Lite frustrerande är det. Väldigt frustrerande är det. Så de sa att vi skulle komma dit senare eller ringa på morgonen. Så vi ringde på morgonen men inte blev vi något klokare av det. Vi bestämde oss för att åka dit igen senare på dagen, men det fanns fortfarande inga spår av min väska. Så nu ringer de oss när de fått väskan, vilket de själva inte har en aning om när det kan vara. Hurra.

Så ja, så ligger det till. Inte för att idiotförklara er eller något, men låt mig tydliggöra att 97% av mina kläder är i den väskan. Ja, jag skulle ha fördelat det smartare mellan handbagagen och resväskan, men ni kan inte klandra mig för att de slarvigt nog inte låter min väska flyga med mig hela vägen till min slutdestination. Men nu var det dags att åka till köpcentret och köpa kläder. Jag kan ärligt medge att varken jag eller Daniel tyckte att det var en höjdare, men det var nog faktiskt mer synd om honom som mer eller mindre var tvungen att följa med mig in i en klädaffär, och de som varit med mig in i en klädaffär vet att jag kan ta ett halvår på mig att hitta något jag nöjer mig med. Jag är glad att han överlevde.

Det var så vår lördagsförmiddag såg ut. Väldigt lockande, jag vet. Så på eftermiddagen satte vi oss i bilen och körde till stranden Emerald Coast utanför Navarre. Vi hade dock ingen lust till att dela sandkorn med massa livliga människor så istället åkte vi en bit längre där vi kunde ha den vita sanden för oss själva. Självklart tog jag med min kamera, men tyvärr har jag inte sladden än för att överföra bilderna. Så vi fotade solnedgången, lekte med Nico (voffen), kastade frisbee som gick käpprätt åt helvete och sen bara låg ner och kollade stjärnor och sateliter och pratade tills det blev för kyligt så då åkte vi hem! Det är nu ni kan bli imponerade av min korta sammanfattning av dagen. Eller nästan korta sammanfattning av dagen.

­