­

header

Daniel hade ett möte på schemat igår. Så jag följde med honom ditåt och gick en sväng genom den fina naturen i kortbyxor och linne medans han behövde sitta i en flygdräkt. Tog självklart med kameran, i hopp om att se några spännande djur springa omkring i skogen, men mycket mer spännande än en ödla blev det ändå inte. Men jag tänker ändå dela med mig av några bilder, bara för att.

DSC 1457 2

DSC 1473 2

DSC 1492 2

DSC 1496 2

DSC 1502 2

DSC 1526 2

Hans möte var tydligen klar på 10 minuter, så efter att jag vandrat runt i skogen en bra stund mötte jag på Daniel. Som förvånansvärt ändå inte letat efter mig så väldigt länge, och ändå hittat mig. Jag är ganska nyfiken av mig, så jag har svårt att stanna på stigen man bör stanna på.

I alla fall så stack vi till en park och klättrade träd efteråt. Ja, ni tänker troligtvis samma som jag tänkte när han föreslog det. Men det var inte så skogsnissigt som det låter. Vi tog med våra klättergrejer, fäste ett rep i ett träd, och försökte på lite olika metoder som kan vara bra att veta vid klättring. Det var faktiskt ganska kul! Tills det började bli mörkt och alla myggor i hela området bestämde sig för att vi var deras nästa offer.

DSC 1537 2

DSC 1545 2

­