­

header

Igår proppade vi våra cyklar i bilen för att köra till ett spår där vi skulle cykla. Ironiskt, nu när jag formulerar mig så. Men jag menar, skulle vi cyklat till spåret hade vi ju troligtvis inte kommit hem förrän nu. Och kvällsmat samt frukost är ju absolut uppskattat sådär emellanåt också. Så vi tog bilen dit. Och det gick ju fint. 

Cyklandet gick ju också fint. Det finns inte mycket mera att säga om det mera än att vi trampade och att hjulen snurrade. Och det sistnämnda är vi ju definitivt glada för. Förövrigt kan jag nämna att vi såg en hel bunt med kaniner. Inte på samma hög, förstås, men vi såg dem. Och ekorrar. Och fåglar. Och homosapiens också för den delen. Men förövrigt är det som vilken trevlig cykeltur som helst. På ungefär 25 kilometer eller så. 

På turen hem stannade vi efter vägen och spelade tennis med Jeremy och Fanny, tills vi senare också bestämde oss för att ta oss något att käka vid åtta-tiden. Så då stack vi till en restaurang. Vilket gjorde Daniel glad då det var hans tur att laga mat. Och självklart är han och jobbar ikväll så gissa vem som får laga maten igen? 

Jag. 

20150506 183803

­