­

header

Då har jag ännu en gång rest ifrån vårat kalla svealand. Den här gången dock bara i ca en och en halv vecka istället för drygt två månader. Och den här gången var det inte 19 timmar flygresa utan istället 19 timmar bilresa. Till det kalla Holland. Så jag håller mig inom Europa i alla fall.

Resan hit kändes som att den gick oväntat snabbt med tanke på att det tog 19 timmar. Dock, sannolikheten till att vara den första bilen i alla köar till en färja, alltså att anlända ungefärligt tjugosju betydande sekunder försent till förra färjan, kan fan inte vara särskilt stor. Men vi har självfallet tajmingen till att pricka den lilla procentuella möjligheten. 

Förövrigt hade vi såklart förfärligt väder hela resan. (Nu är det dock sol och fint ute!) Fördelen med det är väl att vi inte behöver sitta instängda i en bil medan alla andra glada människor är ute och njuter av vädret. En nackdel på följd är väl att vi inte riktigt kände för att stanna och ta bensträckare värst ofta då det ösregnade. Som i sin tur har en positiv konsekvens att Marlous sömn inte blev avbruten mer än nödvändigt. Vilket i och för sig en guppig biltur klarade utmärkt på egen hand.

Så ja. En bilresa är inte lika spännande som en flygresa. I övrigt har jag alla mina väskor kvar, det kan jag inte säga från förra resan.

breda-2
(Gammal bild från Breda.)

­