­

header

Har jobbat en hel del på olika konstprojekt. Framförallt på ett större projekt jag jobbat på under en längre period nu, vilket jag kommer skriva om mer i framtiden, men även på ett par små kladdteckningar för att testa lite nytt. Så delar med mig av några teckningar. 

DSC 8863-2
Testade mig på att göra en doodle. Har länge velat testa det då jag sett många online som är sjukt fräna. Det är kul, men svårare än man tror. I alla fall för mig som alltid har hela teckningen mer eller mindre uträknad från början när jag gör t.ex ett porträtt. Och vid detta har man i stort sett ingen tanke överhuvudtaget när man börjar. Så det är rätt avslappnande att bara låta fantasin jobba med olika figurer.

DSC 8858-2
Här är ett porträtt, som inte föreställer någon och är alltså ritat ur huvudet, gjort med pastellkritor. Eftersom jag blev av med alla mina pastellpennor när jag aldrig fick väskan tillbaka köpte jag nya men testade kritor istället. Vilket jag både gillar bättre med tanken på skuggorna, men mindre på grund av att det blir sjukt kladdigt och fläckigt. Som man i och för sig kan jobba bort, vilket jag inte gjorde i denna då detändå bara var en test-teckning.

DSC 8861-2
Köpte mig även ett litet block, 14x21 cm, med sepiafärgat papper, så ritade detta med vanliga blyertspennor och en vit kolpenna. Det ska föreställa Eminem, men utgick från en halvdålig bild på mobilen så var heller inte så nogrann med denna. La inte ner värst mycket tid på den. Har inte riktigt lust att rita något mer på den, fast skulle gärna vilja se den med i alla fall hals och axlar....  

­