­

header

Det ösregnade igår. Det var enorma vattenpölar i gräset. Normalt folk skulle försöka undvika att gå ut eller överhuvudtaget tänka på att det ösregnar. Min första tanke var att ta ut hunden och springa i pölarna. Så det gjorde jag. Vi. Och hälsade på en megasöt liten hundvalp, igen.

Direkt efter hade Daniel en fotbollsmatch. Som de avslutade efter typ 20 minuter då de ledde med 7-0. Sen åkte vi till en restaurang, ca 40 minuter bort. Vi beställde, fick oss en enorm mugg med dricka, fick maten, och började äta. Sen plötsligt fick vi bröd kastat på oss.

Ungefär. Vi åkte till Lambert's Cafe. Det finns tydligen bara tre av dem. De är kända för sina "throwed rolls", som helt enkelt är att de kastar nybakat bröd till dig om du vill ha det. Ja, de kastar. Tvärs igenom rummet om det så behövs. De går också runt med olika "sides" som man får påfyllning av när man vill. Dock är man redan ganska mätt av sin egen mat, men ändå. Det enda som på sätt och vis är ett minus med det är väl att man aldrig riktigt kan äta i fred då de har så mycket att bjuda på hela tiden. De kommer liksom till bordet  med grytan och frågar. Det är mysigt på sitt sätt! Det är värt att i alla fall gå dit en gång i livet!

20141029 194435

20141029 194952

­