­

header

Under helgen bestämde vi oss för att tälta på stranden. Så vi packade våra grejer och stack! När vi kom dit började vi leta upp ett bra ställe. Jag vet att jag är i Florida men även här börjar det bli kyligt när kvällen närmar sig. Eller låt oss helt enkelt erkänna att det är kallt på kvällarna.

Så vi hittade ett bra ställe under en kulle-liknande grej så det inte blåste så mycket. Daniel var och hämtade något i bilen när jag mitt på stranden plötsligt såg en siluett i sanden. Jag försökte jämföra det med grästussarna här och där men detta var tydligt något som låg där. När Daniel kom tillbaka gick vi sakta närmare för att kolla vad det var. Vi hann se en reflex och sen en skymt av ett ansikte. Figuren som tydligen låg i en sovsäck reste på sig och vi som precis kollat på en skräckfilm innan vi lämnade huset tyckte att det kanske var ett fint tillfälle att leta upp en annan plats att sätta upp tältet på. Så vi bad snabbt om ursäkt för att vi lös honom i ansiktet ett antal gånger och letade upp en ny plats.

Så i kylan med luvor och mössor på satte Daniel upp tältet och jag stod mer eller mindre bredvid och kollade på. Med Nico. Heh. När allt var uppsatt och klart kröp vi in i sovsäckarna, värmde oss och pratade en stund tills vi till slut somnade. Trots att tältet lutade och man halkade ned hela tiden. Nico var duktig och låg nere vid våra fötter. Jag hamnade också där ett antal gånger.

DSC 9158-2

Tanken var att vi skulle gå upp och se soluppgången vid 6 på morgonen. När vi vaknade runt den tiden var inte det min första tanke precis. Det var mer lik "Satan vad det är kallt, fan heller att jag går ut i t-shirt." Men efter en längre stund öppnade jag tältet lite, kikade ut, såg att solen redan var uppe...
 
DSC 9165-2
... så la mig ner och somnade om.

När jag vaknade igen var det dock sjukt varmt i sovsäcken så då var det inte lika jobbigt att ta sig upp. 

DSC 9170-2

DSC 9185-2

DSC 9196-2

DSC 9200-2

Precis när vi var påväg att plocka ner allt kom en polissnubbe och sa till oss att det varken var tillåtet att tälta på stranden samt ha en hund på det området av stranden. Så det var ju otur. 

Så vi plockade ner allt och åkte hem och lagade PANNKAKOR!

­