­

header

Daniel och hans lag spelade två fotbollsmatcher häromdagen. De spelade både semifinal och finalen direkt efter då de vann semifinalen med 7-0. Det säger något om skillnaden på nivån på lagen. Finalen vann de med jagvetintehurmycket-4. Det gjordes en jäkla massa mål så jag tappade räkningen. Men det var i alla fall en mer spännande match. De var någorlunda lika fast de andra hade skapligt mycket otur då de sköt stolpe och ribba x antal gånger. Men ja. Här är, bland annat, en väldigt inzoomad vinnarbild tagen med mobilen!

20141106 194529.2

DSC 8788-2

Efter matcherna åkte Daniel och Jeremy till gymmet medan jag drog på en springtur på området. Starkt hat till dålig kondition. Har inte tränat under hela tiden jag varit här. (om man bortser från den gången jag ramlade och aldrig mer ville springa) Det märks. I alla fall så möttes vi utanför gymmet, satt och pratade en stund och vid halv tio-tiden tyckte vi att det var dags för mat. Så vi åkte till Subway.

Och grät utanför dörren för att det var stängt. Så då åkte vi istället till Whataburger och åt en burgare i utbyte mot ett träningspass. Värt.

­